Daniel Milà, nou gerent d’ESPIMSA

Daniel Milà serà el nou gerent de l’Empresa de Serveis i Promocions d’Iniciatives Municipals. Així ho ha decretat el consell d’administració de l’empresa pública. Milà ha estat seleccionat d’entre quatre finalistes superant un procés selectiu on s’han valorat els mèrits professionals, un pla estratègic i una entrevista personal tenint en consideració capacitats com el lideratge o la planificació. 

PUBLICITAT

Daniel Milà és arquitecte tècnic per la Universitat de Girona, amb un grau en Enginyeria de l’edificació per la Universiat Jaume I de Castelló. Al 2010, Milà es va incorporar a l’Oficina de Projectes de l’Ajuntament de Tarragona com a tècnic municipal i al 2012 com a supervisor municipal on supervisa les obres del Mercat Central.

El president d’ESPIMSA, Dídac Nadal, ha considerat que el nou gerent “no només és una persona que coneix l’empresa sinó que també va presentar un pla estratègic que era pràcticament una tesi doctoral.

Milà ha afirmat després del seu nomenament que assumir la gerència és un repte i que tenen molta feina a fer i objectius per assolir. Una de les prioritats del nou gerent serà convertir en un centre de referència el mercat ambulant de Bonavista i revitalitzar el de Torreforta.

PUBLICITAT