#TGNinfo | El temporal Glòria segueix saccejant el Camp de Tarragona

Els efectes del temporal Glòria s’estan fent sentir amb intensitat arreu de Catalunya i també a la demarcació de Tarragona. En les darreres hores les onades han envaït platges, ports i passejos marítims i l’aigua del mar també ha penetrat quilòmetres endins del Delta de l’Ebre inundant els arrossars. 

PUBLICITAT

El Port de Tarragona manté la prohibició d’accedir al passeig de l’Escullera i ha informat que s’han registrat onades de record, que superen els 7,6 metres d’alt. El darrer rècord era de 2017 quan es va arribar als 6,25. 

Segons les dades del Servei Meteorològic de Catalunya, a la demarcació de Tarragona destaquen els 30 centímetres de neu que ja han caigut a la Terra Alta i els 177 litres de pluja a Ulldecona.

Per altra banda el Govern català ha començat a analitzar si es van aplicar correctament els protocols d’avís a la població arran de l’explosió a IQOXE. Ahir a la tarda es va fer la primera reunió de la taula de treball per avaluar les conseqüències de l’accident a la seu del 112 a Reus. 

Són algunes de les notícies de l’informatiu de Carrer Major d’aquest dimarts 21 de gener de 2020. Escolta’l!

PUBLICITAT