El Nàstic treu un empat al complicat camp del Cornellà

Empat a un a la difícil pista de la Unió Esportiva Cornellà, equip que no cedia punts a casa des de finals d’octubre. Els tarragonins veien com el bon moment dels locals a casa era evident amb els seu set triomfs consecutius a casa i sense encaixar un gol al Municipal des del novembre. Els de Cornellà començaven aproximant-se amb perill a Bernabé Barragán però un contraatac sense dificultats acabava amb una jugada individual de Pedro Martín assistint a Gerard Oliva per posar el zero a un, el jugador de Riudecanyes aconseguia així el seu tercer gol en dos partits. 

PUBLICITAT

Els locals volien reaccionar però els tarragonins van frenar la possible reacció dels barcelonins que no van trobar forats al sistema defensiu que Seligrat havia plantejat. Ha sigut al segon temps quan el Cornellà ha continuat arribant a la porteria de Bernabé Barragán fins que la seva insistència ha tingut premi. Una centrada a l’àrea que no ha controlat cap jugador grana va acabar amb Agus Medina engaltant la pilota fins al fons de la porteria del Nàstic per posar l’1-1 final. Aquesta és la valoració de l’entrenador del conjunt tarragoní, Toni Seligrat

Toni Seligrat, entrenador del Nàstic de Tarragona

Amb aquest empat, el Nàstic deixa el descens a sis punts. La propera jornada, el club grana rebrà la visita del Lleida Esportiu, diumenge a les 12 del migdia.

PUBLICITAT