La Transmissió: Nàstic 1-1 Lleida [FINAL]

Nàstic de Tarragona – Lleida Esportiu. Arriba un dels clàssics del fútbol català, derbi entre capitals de província i partit amb gran rivalitat. 14è contra 6è i 11 punts de distància mirant la classificació, però la dinàmica grana tomba qualsevol previsió de favoritisme.

PUBLICITAT

Els de la Terraferma arriben després de golejar al Badalona el passat cap de setmana, malgrat que immersos en un moment de certa irregularitat, sobretot lluny del Camp d’Esports. Situació que intentarà aprofitar un Nàstic que no té cap altre objectiu que seguir allargant la mitjana anglesa; partit a casa i toquen tres punts. Els de Seligrat, qui viurà també un partit especial contra un dels seus ex equips, han aconseguit sortir de la zona baixa, però malgrat la tendència de voler mirar amunt encara són molt prop de la zona calenta. El tècnic parla de l’evolució de l’equip i d’objectius.

Pel que fa a baixes, el de Torrent no podrà comptar amb els habituals lesionats Pol Prats ni Javi Ribelles, sumant-hi el gran dubte de Javi Márquez que encara no està del tot recuperat.

SEGUEIX EL PARTIT A RCTGN

Ràdio Ciutat de Tarragona ofereix en directe tots els partits del Nàstic de Tarragona en aquesta temporada a la Segona Divisió B.

Escolta-ho a través de Ràdio Ciutat de Tarragona.
On? en la nostra web www.rctgn.cat | la nostra app (punxa aquí per a descarregar-la) | en plataformes de ràdio com tunein.

Ràdio Ciutat de Tarragona ofereix els partits del Nàstic en tot el Camp de Tarragona gràcies a les emissores de proximitat que aposten per la nostra proposta, cada setmana:
Altafulla Ràdio 107.4 FM
Constantí Ràdio 97.9 FM
Ràdio Montblanc 107.0 FM
Ràdio La Selva 105.8 FM
Ràdio l’Hospitalet de l’Infant 107.9 FM

PUBLICITAT