Colla La Bóta “es passa” a la ploma als 35 anys

La Colla La Bóta, una de les poques colles satíriques del Carnaval 2020 de Tarragona, compleix enguany 35 anys d’història en la que ha pogut anar veient com el component satíric del carnaval tarragoní ha anat minvant en favor de la ploma i el lluentó característic de les comparses de la rua.

PUBLICITAT

En aquest sentit la davallada de membres ha provocat fins i tot que La Bóta s’hagi hagut de quedar algun any sense sortir. Enguany, amb 26 integrants, han decidit passar-se a la ploma. De fet la temàtica amb la que enguany sortiran als carrers es diu ‘La Bota amb ploma’ tal com explica un dels seus membres, Toni Garcia.

No obstant, i coneixent l’essència pròpia de l’entitat, caldrà veure si realment la Bóta es passa a la ploma o es que enguany fan precisament sàtira de la ploma. Si més no, el component satíric de la colla estarà present aquest divendres a la Farra dels Ninots i la celebració del seu aniversari així com dilluns en la representació del Judici del Rei Carnestoltes, el sèquit de dol i l’enterrament.

PUBLICITAT