Seligrat: “Volem demostrar que la diferència classificatòria no és l’actual”

De partidàs en partidàs. Del derbi entre capitals de províncies catalanes davant el Lleida Esportiu al Nou Estadi, el Nàstic de Tarragona passa aquest diumenge al Nou Castàlia per enfrontar-se al CD Castellón. Un altre partit entre gegants de la Segona Divisió B i un altre matx amb una rivalitat especial i de records dispars per l’afició tarragonina.

PUBLICITAT

Els grana viatjaran a un feu duríssim per jugar contra el tercer classificat de la lliga que tan sols ha perdut en una ocasió com a local aquesta temporada. Malgrat això, la dinàmica no ha de preocupar en excés als de Tarragona, ja que la dels de Seligrat no es queda enrere: 7 partits consecutius sense perdre i invictes aquest 2020. El de Torrent assegura que viatjaran amb la intenció de demostrar que la diferència classificatòria no és l’actual entre els dos equips.

Setmana complicada per un Nàstic que arribarà al matx amb quantitat de baixes importants per lesió. Als habituals Pol Prats i Javi Ribelles, s’hi sumen Pedro Martín, David Goldar i Fausto Tienza. El gran dubte arriba al centre del camp, on sembla que reapareixerà Javi Márquez al costat de Fran Miranda. El partit, aquest diumenge a les 17h al Nou Castàlia. Es podrà seguir en directe a partir de les 16h a través de Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT