#TGNinfo | Els locals buits en boca dels veïns del centre de Tarragona

El nombre de locals buits que hi ha al centre de Tarragona és un dels temes més polèmics a la ciutat. En moltes ocasions quan es tanca un negoci o similar al centre de la ciutat aquell local no es torna a obrir. Des de l’Associació de Veïns Tarragona Centre, la seva Presidenta, Núria Sabat, ha explicat que han parlat amb l’Ajuntament perquè faci de mediador i demani responsabilitats als propietaris dels locals.

PUBLICITAT

Per altra banda s’ha iniciat un nou procés participatiu destinat a definir el Pla Local de l’Habitatge de Tarragona per als pròxims anys 2020-2025. La participació es podrà fer tant telemàticament com de manera presencial. En cas de voler-hi assistir, hi haurà tres sessions informatives i de debat sobre el Pla amb la intenció d’apropar el coneixement d’aquesta matèria al món local. D’aquesta manera també es possibilitarà l’activació d’actuacions que contribueixin a fer efectiu el dret de les persones a gaudir d’un habitatge digne i assequible.

Per la seva part, CCOO rebutja la decisió d’IQOXE de tornar un plantejar un ERO, ara que el Departament de Treball li ha denegat que s’al·leguin causes de força major. A través d’un comunicat, el sindicat defensa que “tota la plantilla està ocupada ara en les feines de reactivació de l’empresa i que l’ocupació és plena”. Per aquest motiu consideren que no hi ha cap motiu que justifiqui un ERO. 

Són algunes de les notícies de l’informatiu de Carrer Major d’aquest dilluns 24 de febrer de 2020. Escolta’l!


PUBLICITAT