El CBT pateix per guanyar i posa peu i mig a la Fase Final

Nova victòria del CBT, aquest cop patida, davant un rival directe per posar peu i mig a la fase final. Els tarragonins van pas a pas i aquesta setmana s’han desfet del Mataró aprofitant també l’ensopegada del Cornellà davant el Salou per acariciar la fase final, el primer dels objectius dels blaus.

PUBLICITAT

Els cebetistes ho tenen a tocar, primer l’accés a la fase final, i poc més faltarà per aconseguir el bitllet a la fase d’ascens a LEB Plata. Els de Berni Álvarez es van desfer d’un Mataró que va lluitar i va pressionar fins als darrers minuts. Els taronges es despengen així de la part alta amb aquesta derrota i tornen a ficar als salouencs a la lluita per la darrera plaça. Aquesta disputa deixa a tocar al CBT la fase final que té a dos partits i que es podria aconseguir abans de mitjans de març. 

La primera plaça segueix ben assegurada per ara i és que els tarragonins treuen 3 victòries al Sant Adrià. Recordem que aquesta posició dona enguany l’accés directe a la Fase d’Ascens a LEB Plata. Els del Serrallo reben la visita d’un rival assequible, el Bianya Roser, equip que vol sortir de la zona de playout.

PUBLICITAT