#TGNINFO Els casos de coronavirus segueixen augmentatn

Seguim confinats, i hem de dir que l’evolució del nombre d’afectats per coronavirus a la província de Tarragona segueix augmentant. Els primers es van fer públics el passat 10 de març quan es coneixia que hi havia quatre persones infectades. En aquests casos s’han anat afegint la resta fins a arribar als 41 que tenim actualment. Un augment que ha sigut lineal, i que de moment no baixa la corba.

Hospital Joan XXIII
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Reus engega un paquet de mesures econòmiques per rebaixar els efectes de l’estat d’alarma. David Fernàndez, des de LANOVA Ràdio de Reus, bona tarda!

La comunitat xinesa de Reus ha lliurat un paquet de 3000 mascaretes a l’Hospital Sant Joan de la ciutat. David Fernàndez, des de LANOVA Ràdio de Reus.

Entitats socials treballen com poden i intentant atendre a totes les persones que necessiten els seus serveis aquests dies de confinament. Un dels perfils més vulnerables són les dones que pateixen violència masclista que en alguns casos han d’estar confinades als domicilis amb els seus agressors. Des de la Creu Roja de Tarragona han explicat que tenen una atenció especial en aquest sector de la societat. Recordem que la Creu Roja és la institució que facilita el mòbil per les dones víctimes de violència masclista. Anna Sabaté, coordinadora provincial de Tarragona de la Creu Roja, ha reconegut que dóna moltes voltes a aquest tema.

La Consellera de Serveis Socials i Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar, ha explicat que el Servei de la Dona de Tarragona segueix en funcionament, però de forma telefònica.

Recordem que el Govern Espanyol ha anunciat que activarà un nou recurs d’emergència a través d’una alerta per missatges instantanis que rebran les forces i cossos de seguretat de l’Estat.

Si alguna dona és víctima de violència masclista, pot trucar al telèfon 016 que segueix operatiu.

PUBLICITAT