#TGNINFO Confirmat un cas de coronavirus al sociosanitar del Francolí

La província de Tarragona té 42 casos de coronavirus després que aquest dimecres no se n’hagi detectat cap de nou amb les proves realitzades i aquest dijous se n’hagi confirmat ja un. Aquests casos estan dispersos en el territori i no tots es concentren a les grans ciutats.

I
PUBLICITAT

Un dels municipis més afectats és Tortosa on hi ha nou persones infectades. El segon amb més infectats és El Vendrell que trobem cinc casos. Reus estaria en el tercer lloc amb quatre ciutadans detectats, igual que Tarragona. Salou, Cambrils i Torredembarra en tenen tres, mentre que a l’Ampolla, Amposta, la Bisbal del Penedès, Falset, La Pobla de Massaluca, Miami Platja, Montblanc, Roquetes, Segur de Calafell, Ulldecona i Valls s’ha detectat un infectat per localitat.

Recordem que les proves no es fan a tots els pacients, ja que els mateixos metges han explicat que no hi ha capacitat per fer-la a tothom. A més hi ha casos asimptomàtics i per tant conèixer el nombre real de persones infectades és molt difícil.

La Policia Local d’Altafulla patrulla amb megafonia des d’aquest dijous per
demanar el confinament domiciliari. La mesura s’ha pres després de
denunciar a dos ciutadans que no respectaven l’ordre. Des d’Altafulla Ràdio
ho explica l’Albert Jansà.

Amb motiu de la crisi sanitària provocada pel coronavirus, els actes culturals organitzats al municipi per a aquests dies quedaran anul·lats, en principi, fins al 27 de març. Ariadna de la Calle, Ràdio l’Hospitalet de l’Infant.

El Club Bàsquet Tarragona seguirà sense jugar una setmana més. La Federació Espanyola de Bàsquet allarga els ajornaments que en un primer moment només afectaven les jornades del 14 i 21 de març. Ara, la FEB ajorna també la jornada número 24 que suposava un altre derbi pels cebetistes, aquest cop davant el Salou.
El Nàstic, d’altra banda, tampoc competirà aquesta jornada ni la següent. La Federació Espanyola també s’ha pronunciat. El president de la Federació, Luis Rubiales, ha manifestat la voluntat de finalitzar la temporada als terrenys de joc, així que el club grana podria allargar la temporada fins i tot cap al mes de juliol.

PUBLICITAT