Xisco Campos: “Que la gent s’il·lusioni, nosaltres dia a dia”

Xisco Campos

PUBLICITAT

El Nàstic està fent la millor temporada a Segona Divisió des de que les victòries donen tres punts. Els 19 actuals aconseguits en dotze jornades superen els 18 de la temporada 2009-2010 amb César Ferrando, els 17 de la 2007-2008 amb Javi López i els 15 de la 2005-2006, que és la temporada que va portar al Nàstic a Primera amb Luis César.

El privilegiat quart lloc a la classificació ha fet que més d’un somiï amb el Nàstic lluitant per l’ascens a Primera Divisió. El capità Xisco Campos creu que la gent s’ha d’il·lusionar, mentre dins el vestidor treballaran amb tranquil·litat el dia a dia.

 

De la mateixa manera que Vicente Moreno no li vol donar importància a la situació actual a la classificació, Xisco Campos ha repetit els arguments del tècnic. La lliga és molt llarga com per treure pit amb la situació actual.

 

El capità del Nàstic és un dels jugador que va tornar a l’onze inicial amb la revolució de Vicente Moreno. Feia cinc jornades que no tenia presència a l’equip després de ser substituït a la mitja part de Valladolid en la jornada sis de lliga. Aquesta temporada ha jugat cinc partits, quatre de titular i ha anat convocat en sis més, però sense tenir minuts. Li va sorprendre a Xisco Campos la revolució de l’entrenador a l’onze inicial?

 

No ha estat gens habitual veure a Xisco Campos a la banqueta sense jugar en les sis temporades que porta al Nàstic. El capità ha tornat a referir-se a la qualitat de la plantilla a l’hora d’explicar com havia viscut les darreres setmanes.

 

Xisco Campos està a nou partits de complir els 200 amb la samarreta del Nàstic en partits oficials. Ara mateix en porta 177 de Lliga, 7 de Copa i 7 de Copa Catalunya. Si jugués tots els partits de lliga compliria 200 el 17 de gener al camp de l’Alavés i entraria en la llista de 30 jugadors amb més partits amb el primer equip en la història del club.

PUBLICITAT