#TGNINFO El cap de setmana es salda amb 89 positius per coronavirus

Segueixen augmentant el nombre d’afectats per coronavirus a la Província de Tarragona. Durant tot el cap de setmana s’han detectat al voltant d’uns 162 casos nous, així ho ha explicat Conrad Casas, Sotsdirector de l’Agència de Salut Pública al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, en aquest sentit ha destacat que la corba encara està de pujada.

PUBLICITAT

El sotsdirector de l’Agència de Salut Pública ha reconegut que és difícil posar data del pic de la corba i el començament de la seva estabilització, però que espera que les normes de confinament comencin a veure els resultats aquesta mateixa setmana.

Casas ha explicat que no se sap si els centres sanitaris arribaran al col·lapse, però que estan molt tensats, tot i això ha comentat que les institucions estan posant tots els esforços per no arribar en aquest col·lapse i poder atendre a tothom.

L’Ajuntament de Reus demana a l’Estat que aturi tota activitat per fer front al vrus. També explica que a la capital del Baix Camp s’han aixecat prop de 300 actes a persones que no respectaven el confinament. Ens ho explica en David Fernàndez, des de LANOVA Ràdio de Reus. David, bona tarda!

MAHLE presentarà aquest dilluns un Expedient de Regulació d’Ocupació Temporal per causes de força major a conseqüència de la crisi del covid-19. L’ERTO s’aplicarà a uns 1.000 treballadors de les plantes de Montblanc i l’Espluga de Francolí. Des de Ràdio Montblanc, Jordina Moix

PUBLICITAT