Verdures estofades amb botifarra negra i cansalada

Avui a ‘Fogons de rereguarda’ el nostre col·laborador de cuina, en Jordi Escoda, ens ha preparat unes verdures estofades amb botifarra negra i cansalada.

PUBLICITAT

INGREDIENTS:

  • 300 g de coliflor
  • 300 g de bajoques
  • 200 g de faves baby
  • 200 g de ceba trossejada
  • 2 grans d’all trossejat
  • 200 g de botifarra negra
  • 100 g de cansalada viada
  • 2 cullerades d’oli d’oliva
  • Sal iodada i pebre

I també hem preparat un coc de poma saludable amb:

  • 200 grams de farina d’avena.
  • 70 grams de farina d’ametlla (si no en teniu, podeu posar-ho tot de farina d’avena).
  • 1 culleradeta de llevat.
  • 1 cullerada de stevia liquida (o qualsevol edulcorant saludable)
  • 4 ous.
  • 1 iogurt.
  • 2 pomes.
  • 20 grams d’oli de coco (sinó pot ser d’oliva)
  • opcional: 20 grams crema de cacauet i canyella.
PUBLICITAT