L’Ull06: Els qui sempre hi són

En aquesta sisena revista hem tornat a tractar la pandèmia del coronavirus. Però ho hem fet des d’una perspectiva sanitària, tenint en compte les retallades que s’han fet durant tots aquests anys, i també la situació actual de la sanitat.



Els qui sempre hi són

Sacseig sanitari

Anàlisi:

PUBLICITAT

Aquesta setmana hem analitzat la situació de la sanitat i la resposta que s’està donant des del sistema sanitari al coronavirus. I ho hem fet amb el President del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, Fernando Vizcarro, i també una treballadora de l’ICS, Pilar Llauradó.

Kico Uribe

Video Oscárboles:

“Por higiene y sanidad”

Reportatge:

Els qui sempre hi són

Quiròfans reconvertits, urgències plenes, llits en sales que no són habituals, pacients a hotels i metges voluntaris donant un cop de mà aquests dies. Aquesta és la realitat actual de la sanitat afrontant la crisi del COVID-19. Els hospitals estan plens, els Centres d’Atenció Primària s’han reconvertit i han canviat el seu funcionament habitual de feina, i les proves no urgents s’han postposat, de moment, sense data. 


Aquest contingut vol portar visions del territori a través de diferents òptiques: la periodística i l’artística. Cada cap de setmana a la nostra web podràs veure aquest especial creat per l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona (Marina Pérez, Toni Garcia, Sebas Fernández i Quim Espinosa) amb la col·laboració de Kico Uribe i Oscárboles.

© Ràdio Ciutat de Tarragona 2020

PUBLICITAT