L’equilibri de cos i ment amb ioga i la dieta Ayurveda

A Carrer Major hem volgut conèixer com funciona la pràctica de ioga, ja que és una de les opcions que molta gent està triant durant aquests dies de confinament per deixar la ment en blanc, relaxar-se i guanyar flexibilitat i força. Per això hem tingut amb nosaltres a Gioconda Rodríguez, professora de ioga a l’àrea d’Esports de l’Hospitalet de l’Infant. I per saber com combinar aquesta pràctica amb l’alimentació hem parlat de la dieta Ayurveda amb la Mònica Buendia, fundadora de Semillas de Calma, professora de Ioga de diversos estils i terapeuta Ayurveda.

PUBLICITAT

A més, el nostre col·laborador de cuina, en Jordi Escoda, ens ha preparat un Steak Tartar boníssim!

INGREDIENTS

  • Rovell d’ou
  • Carn picada de vedella
  • Cebollí
  • Tàpera
  • Cogombrets en vinagre
  • Oli d’oliva
  • Tabasco
  • Mostassa
PUBLICITAT