El Port preveu una reducció del tràfic del 20% pel coronavirus

Les conseqüències econòmiques d’aquesta pandèmia que afecta a tot el món també es notaran al Port de Tarragona. El President del Port, Josep Maria Cruset, ha explicat que creu que hi haurà una reducció del tràfic, entre el 20 i el 25%, però que estan preparats per adaptar-se a allò que vindrà i que tenen suficient ventall econòmic per fer inversions importants i ajudar a reactivar l’economia.

PUBLICITAT

Cruset ha dit que sempre s’havia treballat amb la previsió que es poguessin donar situacions econòmiques adverses i això els dona “la tranquil·litat de no plantejar-se escenaris més durs”.

Pel que fa al Moll de Balears ha assegurat que es veurà obra i que estarà finalitzat a mitjans del 2021. Ha recordat que és una estructura que es va treballar perquè fos multipropòsit, i per això no depèn només dels creuers. Recordem que és una obra que té un cost de gairebé 30 milions d’euros. 

Finalment el President del Port ha destacat que estan a disposició d’ajudar a la ciutat en tot allò que puguin i que arriba al límit. 

Tot plegat ho ha explicat a l’entrevista que ha fet al Tribuna Tarragona, programa de Ràdio Ciutat de Tarragona conjuntament amb el Fet a Tarragona.

PUBLICITAT