“L’ésser humà és capaç d’aguantar i cal coherència”

Hem arrancat setmana parlant a Carrer Major sobre com la població fem front i encaixem la situació del confinament d’una banda i per altra els canvis de vida i hàbits d’ara endavant, l’endemà de la primera sotida d’infants i els comportaments diversos que s’han donat.

PUBLICITAT

Ho hem tractat amb Gentzane Carbajo, doctora en Psicologia del Centre Mèdic Quirúrgic de Reus i membre de la Junta de la Delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC). Segons Gentzane la major part de la població té un bon comportament i encaixa bé la situació i considera que l’ésser humà és capaç d’aguantar qualsevol situació com guerres en èpoques passades i que la coherència és primordial.

Hem parlat també amb Joan Llort, secretari general de la UGT al Camp de Tarragona sobre les mancances en l’àmbit sanitari. Instaran en què inspecció de treball hi actuï. Recorda que fa anys que denuncien les retallades en aquest àmbit i el que això suposa i que en la situació actual és evident i un greuge.

PUBLICITAT