Ràdio Ciutat de Tarragona enceta la desescalada

A partir d’aquest dilluns 25 de maig en què el Camp de Tarragona entra a la fase 2 del desconfinament per l’emergència sanitària del covid-19, l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona enceta el retorn físic a l’emissora de manera esglaonada i mantenint les mesures de seguretat.

PUBLICITAT

D’aquesta manera un 30% de la plantilla tornarà a ocupar el seu lloc de treball presencial després d’aquests dos mesos de teletreball.

Anticipats al treball telemàtic

L’emissora va anticipar-se a l’Estat d’Alarma imposant des del 12 de març el treball telemàtic dels seus treballadors com a mesura social preventiva i de seguretat per tal d’evitar el contagi en el seu àmbit.

Al llarg d’aquests dos mesos la redacció de la ràdio ha comptat amb un desplegament de sistemes d’àudio per fer possible que els redactors hagin pogut desenvolupar i mantenir la seva tasca des de casa, mantenint la programació habitual.

5 redactors han comptat en el seu domicili amb punts d’àudio digital, connectats amb els estudis centrals. Es tracta de tres equips portàtils IP amb Bonding 3G/4G i ethernet, a més de dos llocs remots amb audiotecs RDSI instal·lats de manera urgent en dos dels domicilis dels redactors, gràcies a l’acord de Ràdio Ciutat amb Telefònica (Movistar).

Tanmateix en aquest temps han estat restringides les cobertures a l’exterior així com les publicacions i gravacions dels col·laboradors i del projecte PodcastCity, ni cap visita de convidats als nostres estudis, realitzant totes les entrevistes i intervencions per trucada i videotrucada, fins i tot ampliant i reforçant el suport i contingut audiovisual, també amb emissions en directe.

Capacitat d’adaptació

Gràcies a l’esforç de tot l’equip i la seva capacitat d’adaptació, mantenint l’essència i la manera de fer amb què fa sis anys va néixer Ràdio Ciutat de Tarragona, s’ha mantingut gran part de la programació i el compromís de servei i els programes diaris produïts amb La Xarxa de Comunicació Local com Carrer Major (de dilluns a divendres de 16 a 19h.), La Plaça (de dilluns a divendres de 12 a 13h.) i la realització d’informatius.

Per altra banda l’empresa també ha reforçat les mesures de neteja a les seves instal·lacions així com una reordenació dels espais per a una tornada segura de l’equip. 

PUBLICITAT