#TGNINFO L’Ajuntament destina 700.000 € en hostaleria i comerç

L’Ajuntament de Tarragona destinarà 700.000€ per reactivar l’hostaleria i el comerç de la ciutat. A més d’aquesta partida, des del consistori també han acordat diferents tipus de mesures per ajudar al sector.

PUBLICITAT

L’Arquebisbat de Tarragona no veu proves contra els mossens acusats per abusos. Després del resultat de la investigació dels dos mossens del Camp de Tarragona, l’Arquebisbat de la ciutat demana que es respecti el seu honor.

L’Ajuntament de Tarragona sanciona a 91 persones per llençar residus durant l’estat d’alarma. El recompte total de denúncies representa l’incivisme que s’ha pogut veure en moltes zones de la ciutat durant el confinament.

En esports, Laura Pascual renova amb el TGN Bàsquet. La capitana del conjunt lila continuarà amb la seva sisena temporada al club. Amb aquesta renovació, les tarragonines apuntalen la base per la propera temporada amb l’entrenador i les dues capitanes ja renovades.

I en cultura, el concurs de castells segueix treballant per celebrar-se amb normalitat. Des de la direcció del concurs estan treballant per tal d’oferir a la Tarraco Arena el mateix espectacle biennal. Tot i així, podria descartar-se alguna colla o la reducció de públic a les graderies.

PUBLICITAT