El mercadet de Bonavista torna a la “nova normalitat”

Torna l’activitat dels paradistes del mercadet de Bonavista després de tres mesos d’inactivitat per la pandèmia de la covid-19. En el primer cap de setmana d’estiu i coincidint amb l’entrada de la nova normalitat i la fi de l’estat d’alarma, Bonavista han recuperat les parades de roba, calçat i complements. 

Pla obert de diverses compradores comprant sabates en una de les parades del mercat de Bonavista que ha reobert després de tres mesos d'inactivitat. Imatge de 21 de juny del 2020 (Horitzontal).
PUBLICITAT

Venedors i clients s’han retrobat amb totes les mesures de prevenció establertes com les mascaretes, el gel hidroalcohòlic i màquines de vapor que desinfectaven les peces de roba. Segons el president dels Marxants TGN, han recuperat l’activitat un centenar de comerciants dels 300 que habitualment té el mercadet. Aquests marxants se sumen, ara, a la resta de parades dedicades a l’alimentació i higiene reobertes des de fa setmanes.

Amb aquesta reobertura del mercadet de Bonavista s’afegeix a els mercadets de Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau que ho van fer aquest divendres. Dissabte va ser el torn del mercat de Torreforta i dimarts i dijous de la setmana vinent reobriran paradetes el mercadet de la Plaça Corsini. Tots ells, en l’horari establert de nou del matí a dues del migdia.

PUBLICITAT