Port Aventura obre les portes amb estrictes mesures de seguretat

Aquest matí, el parc d’atraccions Port Aventura torna a obrir les seves portes després de gairebé  sis mesos sense activitat. El parc es prepara per una temporada d’estiu molt atípica i complicada marcada per les estrictes condicions que hauran de seguir tan clients com treballadors.

PUBLICITAT

Port Aventura obre amb el 30% del seu aforament i ha implementat unes mesures de seguretat que es portaran a terme durant tota l’experiència al parc d’atraccions. En primer lloc, el sistema per comprar l’entrada és únicament a través de la venta anticipada d’un dia concret.  Per altra banda, a les entrades i sortides del parc i dels hotels, és obligatori el control de la temperatura a través de càmeres així com l’ús de la mascareta a totes les zones del parc. El gel hidroalcohòlic també serà protagonista, ja que estarà distribuït per totes les instal·lacions i en cada atracció.

De moment, tots els espectacles han quedat suspesos, almenys fins setembre. Tampoc se celebraran les famoses nits blanques i només estan operatius alguns punts de restauració.

Així doncs, Port Aventura obre de nou per celebrar els seus 25 anys amb un context molt complicat en el que les xifres de visitants quedaran molt lluny del rècord aconseguit l’any passat amb 5,2 milions de visites i amb un futur incert a l’espera de l’evolució de la crisi sanitària de la COVID-19.

PUBLICITAT