La Fundació Santa Tecla renova el reglament del Cementiri de Tarragona

El Cementiri Històric de Tarragona, propietat de la Fundació Hospital de Sant Pau i Santa Tecla des de l’any 1825, ha aprovat el nou reglament de l’espai. Amb la nova normativa, que substitueix la que estava vigent des de 1993, la propietat del cementiri actualitza el document de finals del segle passat, tot adaptant-lo a la nova realitat social del segle XXI, posant de relleu el seu valor històric i patrimonial i incorporant novetats legislatives i actualitzacions en el seu funcionament diari.

PUBLICITAT

A grans trets, les novetats més destacades que incorpora el nou reglament són la inclusió d’un article específic relatiu a la Preservació i Difusió del Patrimoni Històric del cementiri i l‘eliminació de la figura de l’Encarregat General amb residència fixa dins del propi cementiri.

Així doncs, els canvis normatius profunds i la necessitat d’adequació als nous temps i a la realitat social actual han aconsellat que el Patronat de la Fundació Hospital de Sant Pau i Santa Tecla aprovi el nou Reglament de Cementiri General de Tarragona aquest any 2020.

PUBLICITAT