El Port mou més de 200.000 tones de productes agroalimentaris

El Port de Tarragona ha rebut en una sola setmana més de 200.000 tones de productes agroalimentaris en les seves instal·lacions.

PUBLICITAT

El Port de Tarragona és líder en el moviment de productes agroalimentaris, tant a Espanya com a la Mediterrània. L’any 2019 el Port va superar els 6 M de tones en el sector agroalimentari i ramader, el que suposa un 4,5% d’augment respecte a l’any 2018.

Per tal d’agilitzar l’operativa com per ampliar la seva capacitat logística del Port de Tarragona, l’Autoritat Portuària de Tarragona ha desenvolupat un nou sistema de lliurament de productes agroalimentaris. En aquest mateix sentit, amb l’objectiu de conèixer l’evolució del mercat d’agroalimentaris i els seus reptes de futur, el Port de Tarragona ha decidit substituir la trobada presencial biennal del sector logístic agroalimentari Agrifood prevista inicialment al maig d’aquest any per l’Agrifood Virtual Meeting.

Aquest nou esdeveniment 100% online consistirà en un seminari web que tindrà lloc el 30 de setembre. Es tracta d’una edició especial que no elimina la 3a edició de la trobada presencial, ja que el Port confia en poder celebrar la tercera edició de l’Agrifood l’any que ve.

PUBLICITAT