Ricard Lahoz, Carles Cortés i Antoni Pinilla, noves cares de RCTgn

Preparats per nous reptes i amb moltes novetats. Així encara Ràdio Ciutat de Tarragona la nova temporada de l’emissora, que començarà el 14 de setembre amb nous espais, noves cares, però amb la mateixa passió per la ràdio.

PUBLICITAT

Tarragona 100×100

El periodista Ricard Lahoz estrena Tarragona 100×100, un programa diari d’actualitat que vol copsar el pols de la ciutat amb entrevistes, tertúlies i anàlisi amb la participació de veus referents a la ciutat en diversos àmbits.

Sempre amb el Nàstic

Ràdio Ciutat de Tarragona segueix apostant pel Nàstic. Aquesta temporada seguirem un dels anys més importants de la història recent del club on vol tornar al futbol professional. L’emissora continuarà amb la transmissió dels partits, i per això prepara un equip especial per tornar a apassionar una afició mancada d’alegries els últims anys.

Especial 15 anys d’un ascens històric

A banda, Ràdio Ciutat de Tarragona prepara una celebració especial dels 15 anys de l’ascens del Nàstic a Primera Divisió. Durant 42 setmanes, resseguint el calendari de partits de la temporada 2005-2006, es produirà una càpsula audiovisual setmanal amb els protagonistes de la gesta. Un dels capitans d’aquell equip, Antoni Pinilla, serà l’encarregat de compartir vivències i xerrades amb jugadors, tècnics i directius que van portar el Nàstic a l’elit del futbol estatal 56 anys després.

Les noves cares de Ràdio Ciutat de Tarragona

Ricard Lahoz és periodista i director de la revista Fet a Tarragona. Va dirigir Tarragona Ràdio des del 1994 fins al 2012. A Ràdio Ciutat de Tarragona ha conduït el programa Tribuna Tarragona i aquesta temporada s’encarregarà de presentar l’espai diari Tarragona 100×100.

Carles Cortés és periodista i la seva veu està lligada a les diades castelleres i als partits del Nàstic. Cortés ha estat l’encarregat de narrar actuacions de castells i les transmissions del Nàstic, tant a La Xarxa de Comunicació Local com a Ràdio Ciutat de Tarragona. Carles Cortés ha estat l’encarregat d’explicar tota l’actualitat del conjunt grana a la Cadena SER i a ONA Fm, entre d’altres.

Antonio Pinilla Miranda és un futbolista espanyol retirat. Va jugar com a davanter al FC Barcelona, CD Tenerife i al Gimnàstic de Tarragona, entre d’altres equips. Va ser un dels integrants de combinat espanyol que va guanyar la històrica medalla d’or en els Jocs Olímpics de Barcelona 1992.

PUBLICITAT