#TGNinfo | Salut detecta un brot de covid-19 a l’hospital de Santa Tecla de Tarragona

Salut ha detectat un brot de coronavirus a l’hospital de Santa Tecla de Tarragona. Hi ha vuit sanitaris i un pacient contagiats. 

Hospital Santa Tecla
PUBLICITAT

El brot es concentra a la tercera planta. El dia 2 es va confirmar el primer cas, quan un treballador va donar positiu en el PCR. Des de llavors s’ha fet un cribatge i s’han detectat set contagis més entre el personal i un pacient. Avui s’han començat a fer PCR a totes les persones que han estat ingressades a la planta durant les darreres setmanes. 

Avui també és notícia el desallotjament d’una casa okupada al carrer dels Ferrers. L’operatiu l’han conduït els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana i ha permès fer fora tres persones. 

Coincidint amb aquesta actuació, el conseller de Seguretat de Tarragona, Manel Castaño, ha detallat que la policia ha fet 600 intervencions des del mes de febrer, dues-centes d’elles en aquest carrer de la Part Alta.

Repassarem també les dades del curs que està a punt de començar. Dilluns tornen a classe més de 115 mil estudiants del Camp de Tarragona i el Baix Penedès. Són un miler menys que el curs passat. 

Per fer front a les circumstàncies especials que imposa la pandèmia, Educació ha contractat més de 500 professionals de reforç al territori. La majoria, més de 400, són personal docent. 

Són algunes de les notícies destacades de l’informatiu d’aquest dijous 10 de setembre. Escolta’l!

PUBLICITAT