#TGNinfo | L’Ajuntament anuncia millores a Sant Pere i Sant Pau

El diputat d’’En Comú Podem a Tarragona, Ismael Cortés, confia que els pressupostos generals de l’Estat inclouran les grans inversions pendents al territori. 

PUBLICITAT

És el cas del túnel del Coll de Lilla, el tercer fil o el desdoblament de trams conflictius de l’N340. Cortés ha destacat que molts d’aquests projectes ja figuaraven en els darrers comptes, que no van poder prosperar. A més, recorda que hi ha molt de consens sobre ells al territori i per això confia que es podran tirar endavant.

La Federació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona dona per acabada i perduda la temporada. Avui han fet balanç i han explicat que s’han deixat d’ingressar 4.500 milions d’euros per culpa de la pandèmia. 

Gairebé la meitat dels hotels de la Costa Daurada central no han arribat a obrir i el nombre de pernoctacions s’han reduït un 74%. El sector alerta que alguns negocis podrien arribar a acumular 18 mesos sense ingressos si la crisis sanitària s’allarga en el temps.

 L’Ajuntament de Tarragona ha anunciat un paquet d’actuacions al barri de Sant Pere i Sant Pau. 

Es construirà un nou complex lúdic i esportiu, es renovarà la plaça Catalunya i es farà un carril bici per unir el barri amb el centre de la ciutat. 

La cultura encara passa per les festes majors tan destacades d’aquests dies. A Tarragona aquest migdia les colles castelleres han penjat, simbòlicament, domassos dels pilars caminant al balcó de l’Ajuntament.

Són algunes de les notícies destacades de l’informatiu d’aquest dijous. Escolta’l!

PUBLICITAT