L’alimentació durant el càncer, essencial per afrontar el tractament

‘Què i com menjar durant el càncer’ és un nou espai que s’estrena aquest dilluns 5 d’octubre a les ràdios i televisions locals amb una sèrie de continguts produïts per la Xarxa Audiovisual Local (XAL) i que ha comptat amb el suport científic i tècnic de la Fundació Alícia, l’Institut Català d’Oncologia (ICO), l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i la Universitat de Barcelona (UB).

PUBLICITAT

Daquest projecte hem parlat aquest dilluns a Carrer Major amb Raul Zamora, investigador principal de la Unitat de Nutrició i Càncer de l’ICO-IDIBELL (Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge) i professor associat de la UB, a més d’un dels impulsors del projecte.

Zamora ha destacat que l’alimentació és essencial per garantir un bon estat nutricional per tolerar aquests tractaments oncològics.

PUBLICITAT