Les àvies de l’església Sant Francesc porten el nadal pel món

El Club de l’agulla de Sant Francesc. Sota aquest nom sis àvies de Tarragona estan portant a terme una iniciativa solidària i molt nadalenca per ajudar a pagar l’ascensor de l’Església de Sant Francesc que es va estrenar fa pocs dies i que ha facilitat l’accés a moltes persones que per diferents problemes no podien entrar a través dels 14 esgraons d’aquesta església.

PUBLICITAT

Aquest grup liderat per la Montse Roige, una veïna de Tarragona, estan realitzant diferents manualitats de temàtica nadalenca per recaptar diners que segons explica Roige han arribat a diferents parts del món:

Aquest particular Club ja han confeccionat fins a 700 artesanies de les quals la majoria ja estan venudes. Tot i aquest èxit, aquest grup d’àvies fa una crida a qualsevol persona que vulgui ajudar ja sigui comprant algun detall nadalenc o donant suport a la confecció per aconseguir el seu objectiu.

Per contactar amb elles i poder comprar aquestes artesanies o bé ajudar al club en els treballs de confecció, us podeu posar en contacte amb la Montse Roige: 629 94 16 31

PUBLICITAT