#MenjarDurantElCancer | Cap.25 –Recepta: Sushi de gall d’indi

‘Què i com menjar durant el càncer’ és un seguit de pautes d’alimentació, entre consells, receptes i testimonis, que us oferim de dilluns a divendres.

PUBLICITAT

El 25è capítol és una càpsula amb Recepta de sushi de gall d’indi indicada per atenuar la diarrea durant el tractament del càncer. Elaborada per la Universitat de Barcelona. La recepta va acompanyada amb les recomanacions d’una dietista-nutricionista de l’Institut Català d’Oncologia.

Continguts produïts per la Xarxa Audiovisual Local(XAL)i que ha comptat amb el suport científic i tècnic de la Fundació Alícia, l’Institut Català d’Oncologia (ICO), l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i la Universitat de Barcelona (UB). Continguts que també podreu trobar a la web menjardurantelcancer.cat.

PUBLICITAT