Tot preparat per “l’últim concert” de la Sala Zero

La Sala Zero de Tarragona és una de les moltes de concerts que participa en l’acte reivindicatiu d’aquest dimecres “el Último Concierto”. Des de Tarragona han explicat que van realitzar l’últim acte musical el 7 de març, fa gairebé nou mesos, i no han tornat a obrir des d’aquest dia. 

PUBLICITAT

Ángel Lopera, copropietari de la Sala, ha dit que estan valorant les mesures de la desescalada, però encara no saben si tornaran a obrir al desembre. A més ha afegit que les programacions es fan amb molta més antelació. D’altra banda ha assegurat que “el sector està en perill d’extinció”. 

Des de la Sala Zero no han volgut avançar gaire com serà tot l’acte, però han comentat que és en línia i que no hi haurà una actuació de cada grup perquè seria “inviable”. Cal destacar que en aquest acte col·laboren amb ells grups de música com Els Pets o CRIM entre altres.

Finalment el copropietari ha tornat a demanar un rescat del sector a les institucions i ha assegurat que demà seguiran amb les reivindicacions, perquè “costarà tenir una resposta de les administracions”.

PUBLICITAT