El Consell d’Administració d’ESPIMSA es queda sense representació laboral

Polèmica només començar el ple de Tarragona d’aquest divendres. Els grups municipals havien de votar si un treballador de l’empresa ESPIMSA, la de comerç, formava part del Consell d’Administració de l’empresa de mercats. Tots els grups de l’oposició, excepte Junts per Tarragona, han votat en contra. El President d’ESPIMSA, Dídac Nadal, abans de la votació, ha advertit que “si algú votava en contra, només s’oposava a un procés que l’empresa ha fet correctament”.

PUBLICITAT

Tots els grups polítics que han votat en contra han lamentat “el to que ha utilitzat el President d’ESPIMSA”. El PSC, Ciutadans i la CUP han explicat que aquesta possibilitat ha quedat deserta a la resta d’empreses, i han demanat que es torni a debatre quina és la millor manera perquè els treballadors estiguin als Consells d’Administració, però sense responsabilitats penals i jurídiques per aquells treballadors que tenen veu i vot.

Això ha provocat que l’alcalde, Pau Ricomà, s’hagi indignat i hagi etzibat que si es forma part del Consell “s’han d’assumir les responsabilitats”.

Per la seva banda des del PP han criticat la falta d’informació envers aquest procediment.

PUBLICITAT