Nou mesos després, el CBT torna a guanyar al Serrallo

El CBT torna a guanyar com a local després de 9 mesos. Els de Berni Álvarez han aprofitat una sòlida defensa a la segona meitat per emportar-se el partit per 87 a 64.

La primera meitat ha sigut un duel de cistelles per tots dos equips que han controlat que el seu rival no marxés al marcador. Ha estat al tercer període quan els tarragonins han començat amb una marxa més i han estirat la renda fins als gairebé 10 punts de diferència. El Cornellà ha aturat el parcial i ha començat a retallar, però un triple d’Adrià Duch al darrer segon posava el +8 pel darrer quart.

L’inici dels deu últims minuts ha sigut la sentència del partit. El CBT ha recuperat moltes pilotes que han posat 20 punts a dalt als tarragonins a falta de sis minuts pel final i que ha significat la primera victòria de la temporada pel CBT com a local. Berni Álvarez celebrava la primera victòria

Aquesta és la tercera victòria de la temporada per un CBT que deixa en un únic partit guanyat al Cornellà, un dels principals rivals enguany a la taula.