El CBT conquereix la pista del Gran Canaria

L’Ibersol CBT remunta i dona la campanada al Gran Canaria que encara no coneixia la derrota a les Illes. Els locals van començar portant la iniciativa del partit i van arribar a trencar-lo ràpidament. Un parcial d’inici de 14 a 2 feia pensar que al CBT li costaria entrar al partit i que quan ho fes seria massa tarda. Ferran Torres trencava la dinàmicai el CBT pujava la intensitat del partit.

Els de Berni Álvarez que van veure’s fins a 14 punts per sota al marcador van ser capaços de baixar la distància poc a poc. Mentrestant, els de les Illes Canàries perdien poc a poc el ritme del partit que feia que els blaus aprofitessin l’ocasió.

El darrer quart començava amb el CBT a un punt i un triple d’Adrià Duch en l’inici del quart posava per davant al CBT per primera vegada a tot el partit. Amb el resultat a favor, els tarragonins van imposar el seu joc i van tirar d’experiència per tancar-lo a poc a poc. Ferran Torres va tornar a ser el més valorat del partit en un enfrontament on el CBT suma la quarta victòria de la temporada allunyant-se de la zona de descens davant un equip candidat a la part alta de la conferència.