Laia Estrada i Edgar Fernández encapçalen la llista de la CUP el 14-F

La regidora de la CUP de Tarragona, Laia Estrada, encapçalarà la candidatura de la CUP per la demarcació de Tarragona el 14-F, mentre que el número 2 de la de la llista l’ocuparà el regidor de la CUP de Reus Edgar Fernández. La formació anticapitalista ha informat que ha volgut posar al capdavant de la llista de la circumscripció a Estrada, militant de l’Esquerra Independentista des del 2008, i que des del 2006 ha participat en el moviment feminista, pel dret a l’habitatge i de defensa de la sanitat pública i del territori. Professora de secundària, ha impartit classes en una unitat d’escolarització compartida entre el 2007 i el 2015, quan va entrar a ser regidora de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona.

Pla mitjà de Laia Estrada, regidora de la CUP de Tarragona, i d'Edgar Fernàndez, diputat de la CUP a la Diputació de Tarragona, en roda de premsa el 25 d'octubre del 2018. (Horitzontal)
PUBLICITAT

De la seva banda, Fernández també compta amb un bagatge en el municipalisme. És graduat en Educació social i en els últims anys s’ha centrat, tant dins com fora del consistori reusenc, en la defensa de polítiques d’habitatge i dels drets socials de les persones vulnerades, com la defensa de l’accés al padró.

La militància de la CUP votarà per mitjans telemàtics a partir d’aquest dimarts les llistes amb què es presentarà a les eleccions al Parlament. La votació estarà activa fins les 23:59 hores de dimecres, quan es faran públics els resultats definitius.

PUBLICITAT