L’ICS Camp de Tarragona celebra les Festes amb diverses activitats nadalenques

El Nadal arrenca a l’Hospital Joan XXIII. Les restriccions d’accessibilitat al centre no són obstacle per a la celebració de les Festes en l’àmbit hospitalari, amb activitats internes com ara el concurs de guarniments nadalencs, que ha comptat amb una alta participació de 25 equips dels serveis del parc sanitari. D’altra banda, en clau solidària, els professionals del CAR Salou han fet una donació a Caritas amb els diners que s’haguessin destinat als sopars de Nadal. I, amb les nadales per als pacients i professionals fetes per diverses escoles, s’ha fet un mural al vestíbul de l’Hospital. 

I
PUBLICITAT

L’Hospital Joan XXIII serà escenari de les següents accions:

23 de desembre: El Parc Central facilita la videotrucada del Pare Noel als nens i nenes ingressats al Servei de Pediatria mitjançant l’aplicació whatsapp.

24 de desembre: PortAventura fa donació de joguines als nens i nenes ingressades a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Dilluns, 4 de gener:

A les 11.00 hores, una representació del C.F. Pobla de Mafumet, de l’Ajuntament de la Pobla i de l’empresa Dow Chemical portaran joguines pels menors ingressats a l’Hospital Joan XXIII, i un detall per a tots els professionals del centre.

A les 12:30 hores, una representació del Nàstic portaran obsequis als nens i nenes ingressats a l’Hospital Joan XXIII i també visitaran l’Hospital Sociosanitari Francolí.

Al llarg d’aquest període, també  es du a terme entre els treballadors, una campanya de recollida d’aliments a l’Hospital Joan XXIII i a l’Hospital Sociosanitari Francolí per al menjador social de Bonavista, que gestiona l’Associació Joventut i Vida. 

PUBLICITAT