El CBT cau a La Roda tot i el rècord de triples

L’Ibersol CBT cau a La Roda per 69 a 59 tot i el rècord de més triples en un partit aquesta temporada. Els blaus van disputar un partit on el triple va predominar en l’encert ofensiu i els percentatges de tirs de camp van ser baixos.

Un partit de tu a tu durant els 30 primers minuts on tarragonins i rodenys es van alternar el lideratge al marcador. Els locals sobrevivien amb un bon joc coral i interior mentre que els de Berni Álvarez ho feien des de la línia de 6,75. Un canvi d’actitud a l’inici del segon quart donava la màxima renda del partit al CBT que es posava 4 amunt amb un parcial de 7-0. Els d’Albacete trigarien poc a donar la volta i lluitar fins al final del tercer quart.

Al darrer quart, els continus errors van donar ales al Globalcaja La Roda que va començar a crear una bretxa de fins a 10 punts. Ni el rècord de 12 triples en un partit aquesta temporada ni els 6 anotats per Adrià Duch van servir per guanyar el partit a La Roda que deixa els blaus amb 4 victòries i 6 derrotes. Un balanç que deixa als tarragonins a una zona de la taula combativa amb 8 equips que compten amb 3 o 4 partits guanyats.