El Nàstic vol liderar en solitari el subgrup

El Nàstic de Tarragona finalitza la primera volta a casa davant el Cornellà amb l’objectiu de seguir com va acabar l’any, amb la seva mitjana anglesa. Es tracta d’un duel on el Nàstic podria posar distància sobre les posicions que donarien lloc a la fase de descens. Precisament, el seu rival d’aquest cap de setmana es troba en la setena posició, un lloc per dalt d’aquesta zona. 

PUBLICITAT

El Cornellà arriba al partit d’aquesta jornada amb tres derrotes consecutives. Dos per la mínima davant el Barça B i l’Espanyol B i una golejada davant el Badalona on va caure per 3 a 0. 

Els de Toni Seligrat arriben a la data amb les sensacions intactes i amb el liderat a la mà. De fet, després d’aquesta darrera jornada de la primera volta, el Nàstic podria convertir-se en líder en solitari. A la seva mà està també el posar fins a 3 partits de distància sobre el vuitè classificat i ficar-se directament en la lluita per la permanència a la Primera Divisió de la Federació Espanyola o fins i tot per l’ascens a Segona A. 

PUBLICITAT