El Nàstic salva un empat tot i les errades

Empat a 2 entre Nàstic i Cornellà en un partit on les errades han condemnat als de Toni Seligrat. Dues errades, dos gols en contra.

El Nàstic s’avançava gràcies a un gol de Brugui al minut 22. Una centrada des de la banda dreta d’Albarran finalitzava amb Brugué ficant la punta de la bota per anotar el primer. Dues errades del Nàstic han donat la volta al partit. Primer una pèrdua del propi Albarran concedia l’empat al Cornellà al 37 de partit i després una de Quintanilla servia a Agus Medina per afusellar la porteria del Nàstic i posar l’1 a 2.

El Nàstic ha baixat la intensitat tot i dominar la posessió del partit. Una altra centrada d’Albarran des de la banda dreta trobava un vol de Pol Ballesteros que aconseguia empatar el partit al minut 82.

Amb aquest empat, el Nàstic acumula 9 jornades consecutives sense perdre a la Segona B des de la primera jornada. Els granes son líders en solitari mentre que el Cornellà cau a la vuitena plaça a un partit de la tercera posició.