#TGNinfo | Les eleccions catalanes se celebraran finalment el 30 de maig

Les eleccions catalanes se celebraran finalment el 30 de maig. L’acord s’ha pres aquest matí en la mesa de partits, tot i les discrepàncies del PSC que creu que no hi ha motiu per endarrerir-les tant. 

PUBLICITAT

La resta de formacions han estat d’acord que, tenint en compte l’actual situació sanitària no era factible fer les eleccions el 14 de febrer com estava previst. Aquesta tarda el consell executiu aprovarà el decret amb el canvi de data. 

Un anunci que arriba demà de les concentracions per recordar el primer aniversari de l’accident d’IQOXE. A l’acte que es va fer a mitja tarda a la plaça de la Font també hi van assistir representants polítics. 

La majoria està d’acord que en aquest temps s’han fet passos importants, com l’aprovació del nou Plaseqta. Ara bé, creuen que queden coses per fer i sobretot recursos per desplegar les mesures que contempla el pla de seguretat. 

La CUP demana a l’Ajuntament de Tarragona que emprengui accions legals pels talls de subministrament elèctric que pateixen els veïns de Sant Salvador. La formació anticapitalitsta traslladarà la qüestió al pròxim ple en forma de prec. 

Per la seva banda, el Síndic de Greuges ha obert una investigació d’ofici per aquests talls que, de fet, s’estan produint en molts municipis de Catalunya. També investigarà els talls que han patit els pobles de la Terra Alta i el Priorat afectats per la nevada. 

El servei de Regionals de la demarcació de Tarragona es veurà alterat aquest cap de setmana per obres relacionades amb el Corredor Mediterrani. Es veuran afectades les línies R14, R15 i R16. 

Escolta l’informatiu de Carrer Major!

PUBLICITAT