L’esport tarragoní torna a dir “Ja n’hi ha prou” i vol rependre l’activitat al març

Els clubs tarragoníns tornen a dir “Ja n’hi ha prou” per segona setmana consecutiva. Els equips de la ciutat demanen de nou els entrenaments dels equips base, així com la tornada a la competiciós dels primers equips amateurs, sobretot pel que fa al bàsquet.

PUBLICITAT

La plataforma “Ja n’hi ha prou” ha tornat a convocar amb diferents concentracions arreu de Catalunya el malestar dels equips locals i a Tarragona ho han fet els diversos clubs de la ciutat.

Es tracten, dels equips tant masculins com femenins, on hi destaca la convocatòria al Riu Clar Arena de l’ADT de Lliga EBA o al Pavelló del Serrallo per part del CBT.

Robert Hernández, president de l’ADT alerta de les greus conseqüències que poden tenir les restriccions al món de l’esport i que no se’ls titlli de culpables pels contagis per la malaltia.

El president de l’ADT també creu que tant de bo es pugui reprendre el mes de març tal com indica la Federació Catalana de Bàsquet però que es preveu un escenari complicat.

Des dels clubs es torna a reivindicar que l’esport no és el culpable dels contagis i que mentre duraven les sessions d’entrenaments no n’han notificat cap cas de covid. Jacint Rodríguez, president del Club Bàsquet Tarragona també remarca que l’esport és salut i que ajuda a prevenir la malaltia.

De fet, són unes mesures que han afectat i molt el reajustament de calendaris durant tot l’any i que, amb les darreres restriccions, podria tornar a ser una altre temporada en blanc.

Finalment, cal remarcar que aquesta és la segona concentració conjunta on l’esport tarragoní continuarà donant suport amb la plataforma “Ja n’hi ha prou” les protestes per la tornada a la normalitat dels seus equips base i les competicions amateur per el mes de març.

PUBLICITAT