#21 Oriol: “Recordo sortir tremolant al balcó de l’Ajuntament”

Pocs protagonistes d’aquest documental segueixen actius com a jugadors de futbol. El d’aquest episodi, sí que segueix competint, i a més, ho fa al Nàstic. Però no, no va jugar cap partit aquella temporada, sinó que va ser un espectador de luxe de què es vivia als entrenaments de Luis César. Joan Oriol, lateral de l’actual campanya del Nàstic, començava a fer-se un lloc al món del futbol aquest llunyà 2006.

PUBLICITAT

Oriol recorda els entrenaments, els comentaris, l’experiència i la seva joventut. Les ganes de fer moltes coses, i quedar-se centrant pilotes a un equip que estava fent realitat un somni. Ell en va ser protagonista fora del terreny de joc. Enguany espera poder celebrar un ascens amb el conjunt grana, i tancar un cercle.

Fa quinze anys el Nàstic guanyava el Ciudad de Murcia al Nou Estadi per 2-0. Els gols, a les acaballes del partit, els van marcar dos dels ariets d’aquell conjunt grana: Bolo al 85 i Diego Torres al 90. 

Joan Oriol Gracia (Cambrils, 05/11/1986) ha debutat amb el Gimnàstic de Tarragona a l’edat de 34 anys. Darrere seu hi ha una carrera esportiva que ha passat per Primera Divisió, Segona i Segona Divisió B, amb equips com Villarreal, Osasuna o Mallorca. Ara cerca el retorn a la categoria de plata amb l’equip de casa seva.

PUBLICITAT