L’Ull17: Les cues de la fam

En aquesta dissetena revista hem parlat dels menjadors socials. Hem intentat veure com ha canviat la seva feina aquests mesos i hem analitzat l’augment de persones ateses que han patit.


Reportatge

Les cues de la fam

PUBLICITAT

Cues de gent, amb distància i totes les mesures de seguretat, persones que esperen la seva hora i el seu torn per fer-se amb un plat calent o amb aliments amb els quals cuinar a casa. Els perfils són diversos i tots esperen el somriure i les paraules d’aquells treballadors i voluntaris que reparteixen aquest menjar. (escolta-ho)


Entrevista

Quílez: “Ve gent que mai havia necessitat ajuda”

El passat mes de desembre el menjador social de Bonavista va atendre a més de 700 persones. N’hem parlat amb Raquel Quílez. (escolta-ho)


Laia Roca 2021

Aquesta temporada comptarem amb les il·lustracions de la dissenyadora, Laia Roca. Al llarg de tots els programes podreu recuperar les seves il·lustracions.


Oscàrboles | Vídeo

“El gran pacto de la humanidad”

Una setmana més l’Oscárboles ha compost una cançó. Aquest cap de setmana vol fer un pacte amb tota la humanitat perquè cap persona passi gana i tothom pugui alimentar-se. (escolta-ho)

Recupera aquí totes les seves cançons.


Anàlisi

La solidaritat salva

Els menjadors socials han vist com el nombre d’usuaris incrementa cada setmana. Les conseqüències socials derivades de la COVID-19 ha provocat que diverses persones hagin d’utilitzar aquest servei, cosa que abans no havia passat.

Hem volgut saber si preocupa que tot això pugui anar més, el paper que estan jugant les institucions i com afecta la pandèmia a aquestes entitats. N’hem parlat amb Antoni Garcia, Secretari del Banc d’Aliments i Maribel Mathioux, directora i voluntària de Càritas i Cafè i Caliu. (escolta-ho)



Aquest contingut vol portar visions del territori a través de diferents òptiques: la periodística i l’artística. Cada cap de setmana a la nostra web podràs veure aquest especial creat per l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona (Marina Pérez, Laura Rovira, Sebas Fernández i Quim Espinosa) amb la col·laboració de Laia Roca i Oscárboles.

PUBLICITAT