El fort vent colpeja Tarragona amb ratxes de més de 70 km/h

El vent colpeja la ciutat de Tarragona. Les ratxes de vent, que des de Protecció Civil ja van establir el Prealerta Ventcat pel fort onatge i els episodis de vent, han superat en alguns punts de la ciutat els 70 km per hora.

PUBLICITAT

El primer fet destacat ha sigut el tall que s’ha produït a la T-11 entre Tarragona i Reus per un despreniment d’una planxa metàl·lica que ha obligat a tancar la circulació. De fet al migdia ha sigut quan s’ha tornat a obrir la via a causa de les fortes ratxes de vent. 

En altres punts de la ciutat s’han produït diverses caigudes d’arbres com és el cas del Carrer Pere Martell, l’avinguda d’Argentina o al Palau Firal on hi han hagut diversos despreniments.

D’altra banda, alguns establiments a tocar de mar també s’hi han vist afectats com al Serrallo on també s’han produït esquerdes als vidres. 

Finalment el 112 ha rebut 126 trucades a tota Catalunya per uns forts vent que, segons apunten des de Protecció Civil on la majoria es situen i aniran en augment a Tarragona i el Baix Penedès.

PUBLICITAT