El CBT frega l’èpica a Menorca (77-73)

El Club Bàsquet Tarragona es queda a les portes de la victòria fins als segons finals davant l’Hèstia Menorca per 77 a 73. Els tarragonins han lluitat fins al final en un partit que anava per ratxes dels dos equips on els cebetistes jugaven contra un dels millors rivals de la categoria.

Els blaus començaven el partit aferrant-se al bon moment de Kevin Coronel, però els locals han fet un primer quart molt seriós per 17 a 9.

El CBT tenía el tir exterior com a recurs per escurçar diferències amb el Menorca i al descans la diferència només era de 2 punts per 35 a 32.

Després del descans, un mal tercer quart condemnava als blaus i els menorquins s’anaven de més de deu punts on fins a final del temps  el marcador ballava entre els 9 i els 11 punts.

Però un gran darrer últim quart amb Kevin Coronel, Dani Tugores i Adrià Duch al tir exterior, col·locaven els del Serrallo a només dos punts, 66-64 a poc del final del duel.

En la darrera jugada en possessió final del CBT amb 75 a 73 al marcador a falta de deu segons, un error en atac ha deixat sense la darrera oportunitat de llençament als blaus on han sentènciat els locals per 77 a 73. Aixi valorava aquest resultat, el tècnic del CBT, Berni Álvarez.

Berni Álvarez, entrenador del Club Bàsquet Tarragona.

Kevin Coronel ha sigut el millor jugador del matx amb 19 punts, 4 rebots i 4 recuperacions, ara el CBT després de jugar dos partits en menys de 48 hores ja pensa en el següent enfrontament al Pavelló del Serrallo davant el Benicarló.