Un CBT coral venç a Navarra i agafa aire

L’Ibersol CBT treu recompensa de Navarra després de 6 partits consecutius amb derrota tot i la bona imatge. Els blaus respiren amb una victòria que no es va certificar fins als darrers segons amb polèmica inclosa.

La primera meitat va ser igualada amb una victòria per quatre punts per part dels locals. Els blaus, a diferència d’altres partits, van oferir una molt bona imatge a partir del descans trencant amb la imatge d’esgotament físic d’Albacete. A Navarra, el CBT va ser superior a la segona part amb un nivell ofensiu coral i amb 4 jugadors per sobre dels dobles dígits. Una errada arbitral amb una falta clara va igualar el matx a 3 punts però els blaus van controlar i dominar el rebot per acabar guanyant per 68 a 73.

Els blaus surten de la zona de descens directe i es fiquen a la zona de playout. El CBT tindrà un partit clau aquest cap de setmana per reafirmar-se a la permanència o per fer un pas enrere en les aspiracions per mantenir la categoria davant L’Hospitalet.