#TGNinfo | Dilluns s’aixeca el confinament comarcal

Dilluns vinent s’aixecarà el confinament comarcal. A més, les botigues no essencials podran tornar a obrir els dissabtes a partir de la setmana vinent. 

PUBLICITAT

Les mesures aprovades avui pel PROCICAT també contemplen que els grans establiments podran funcionar fins amb 800 metres quadrats i les sales de jocs podran reprendre l’activitat. Tot i el relaxament de les restriccions, Salut fa una crida a la prudència, perquè els pròxims dos mesos seran clau per contenir la pandèmia. 

El sector comercial del Camp de Tarragona ha expressat la seva satisfacció amb l’anunci de la Generalitat, que els permetrà, gairebé, tornar a la normalitat a partir de la setmana que ve.

Mentrestant, el sector turístic viu la situació amb incertesa a les portes d’encetar la temporada per Setmana Santa. La Federació d’Hostaleria de Tarragona es mostra esperançada amb la vacunació i demana un passaport Covid.

La Guàrdia Urbana de Tarragona i Mossos sumaran esforços per actuar en les zones amb més fets delictius de la ciutat.

El portaveu del govern local, Manel Castaño, ha assegurat que es parteix de dades positives perquè durant el darrer any els fets delictius hi han baixat per sobre de la mitjana. 

A la demarcació de Tarragona, encara hi ha 81 persones hospitalitzades i 40 a l’UCI. 

El departament de Salut hi ha notificat avui 39 contagis i dues defuncions. Les dades epidemiològiques segueixen una evolució positiva. Tant al Camp com a l’Ebre el risc de rebrot es manté per sota del llindar dels 100 punts i la velocitat de transmissió per sota de l’1.

Són algunes de les notícies destacades de l’informatiu de Carrer Major d’aquest dijous. Escolta’l!

PUBLICITAT