Passejades de conscienciació

Arrel del confinament i les restriccions de la pandèmia, passejar per l’aire lliure s’ha convertit en un hàbit protagonista, també pels més joves, que han vist reduïdes les seves possibilitats d’oci.

v
PUBLICITAT

El cas de l’Elena, una jove estudiant tarragonina, és un exemple de com una simple passejada per la platja ha acabat en una activitat rutinaria de consciència, neteja i reciclatge.

Des de fa alguns mesos, junt amb un amic, l’Elena dedica els caps de setmana a recollir tots els residus que troba als voltants de les platges de Tarragona, una acció que acaba amb almenys 5 bosses plenes de brossa cada setmana. Segons explica l’Elena, les seves ganes per ajudar a mantenir netes les nostres platges no han parat però tampoc ho ha fet la brutícia.

L’Elena recollint brossa pels voltants de la Platja del Miracle

Des de fundes de tratges, joguines de fira o pales, la varietat de brossa és molt àmplia i constant. Tot i que existeixen associacions que organtizen iniciatives per netejar molts racons de la ciutat i voluntàries desinteresades com l’Elena, aquesta empenta i solidaritat no compensa la falta de conscienciació.

PUBLICITAT