#TGNinfo | Dues dones detingudes per la mort d’un nadó

Els Mossos d’Esquadra han detingut una mare i una àvia per la mort d’un nadó l’any passat a Tarragona. 

PUBLICITAT

Les dues dones, de 20 i 42 anys haurien mort la criatura i s’haurien desfet del cos. Ara estan detingudes a la comissaria de Campclar a l’espera de passar a disposició judicial. El cas està sota secret de les actuacions. 

La Federació d’Autotransport de Tarragona alerta que un 80% de les empreses de transport de passatgers temen pel seu futur, arran de la crisi provocada per la pandèmia. 

El director de la patronal, Josep Lluís Aymat, ha detallat a Carrer Major que hi ha negocis que han perdut més d’un 90% de la facturació. 

Mentrestant, aquesta tarda comença el cribratge massiu a Bonavista, que ha emprès Salut després de detectar un alarmant increment de restes de SARS-Cov-2 a les aigües residuals del barri. 

I en paral·lel continua el debat sobre la vacuna d’AstraZeneca. El Ministeri ha decidit que a partir d’ara només s’administrarà als majors de 60 anys. Queda per definir què es farà amb la població més jove que ja havia rebut la primera dosi del vaccí britànic. 

Tarragona estrenarà el curs vinent un Grau Superior de teatre. Els estudis s’impartiran a l’Institut Martí Franquès, amb una llarga trajectòria en aquest món, per l’experiència de 3 dècades amb el grup Vis de Vanadi. 

Aquests nous estudis d’FP comptaran amb 30 places i contemplen dues mil hores de formació teòrica i pràctica. 

PUBLICITAT