Els podcasts de la setmana 32 de la 2a temporada de PodcastCity

Un cap de setmana més us apropem quins han estat els podcasts publicats de dilluns a divendres.

Paleo La Partida

PUBLICITAT

Avui a La Partida descobrim un joc de taula basat en com era la vida en la prehistoria. Haurem de caçar i recolecatar per obtenir aliments, tallar fusta i conseguir pedres per a fer eines i sobreviure als diferents perills de l’època. No us el perdeu.

Código Secreto Última Ronda

Tots tenim secrets… i en els jocs de taula, ara també. Avui a Última Ronda parlem sobre el joc “Código Secreto”, de Vlaada Chvátil, i publicat per l’empresa Devir.

La Paciencia La Caña de Mujer 50

Señor… dame paciencia! En este episodi de La Caña de Mujer 50, Bego y Salud divagan sobre un tema muy interesante. El de la paciencia. ¿Somos pacientes? ¿Estamos inquietos? ¿Tendimos a dejar las cosas a medias?

Lucha social y compromiso ¿A Ti Qué Te Pica?

“El asesinato de George Floyd dió la vuelta al mundo, e inció una era de antiracismo en el mundo, que se vió reflejada especialmente en el deporte. Muchos deportistas afroamericanos se arrodillaban antes de empezar los partidos en señal de protesta. Hoy en ¿A Ti Qué Te Pica?, deporte y lucha social.”

No-Especial dese programa Pas Zero

El Roger assegura no sentir-se il·lusionat pel desè programa, ja que pensava que el número deu era l’anterior. Igualment seguim endavant fent un repàs a l’actualitat de l’NBA en català, i parlant de jugadors catalans de la NBA, amb l’estrena de Pau Gasol amb el Barça.

Els trastorns de la conducta alimentària Psiquisex

Què són els TCA? Els Trastorns de la Conducta Alimentària són patrons que segueixen les persones que no mengen saludables o no tenen una dieta o una rutina saludable. És així o va molt més enllà? Ho descobrim a Psiquisex!

Ella baila sola Mafalda

A Mafalda viatgem en el temps per tornar a una de les millors èpoques: els anys 90! Repassarem les millors coses d’aquests anys i celebrarem el retorn del popular programa de televisió ‘El Precio Justo’ i del grup de música ‘Ella Baila Sola’, però… han tornat més coses dels 90? Ens posem nostàlgiques i us portem un programa amb molta música i diversió al más puro estilo noventero!

Essència, imatge i autoestima La Ciutat Que Cura

Sovint no ens adonem de la nostra xerrameca interna, de què ens exigim, de què ens maregem i ens qüestionem o de com les experiències viscudes ens han arribat a destruir per dins per la dialèctica mental desencadenada. La nostra convidada la Txell Ceballos assessora i coach d’imatge ens donarà moltes pistes per ajudar-nos una miqueta a treure la nostra millor versió.

El confinamiento (REC) Hablemos de Terror

No tener que salir de casa y dormir 12 horas mola, excepto cuando es contra tu voluntad. Por el Covid todos conocemos el sentimiento, pero, imagínate que el virus está dentro de casa? Ah, y tus vecinos tienen rabia y quieren matarte. Sí, mola menos.

PUBLICITAT