#TGNinfo | Llum verda per a l’ús nocturn de l’heliport de Joan XXIII

L’heliport de l’hospital Joan XXIII de Tarragona ja ha rebut l’autorització per poder funcionar de nit. 

Foto: ICS
PUBLICITAT

El transport de pacients crítics per aire permet reduir de forma significativa el temps de desplaçament. A més, els helicòpters estan equipats amb alta tecnologia, com una UCI. L’hospital tarragoní ha trigat 2 anys en aconseguir aquest permís. 

D’altra banda, el punt de vacunació massiva del Camp d’Esports Catalunya, a l’Anella Mediterrània, s’estrenarà aquest divendres. 

El gerent de la regió sanitària del Camp de Tarragona, Ramon Descarrega, ha explicat que s’han cobert totes les cites i que entre divendres i dissabte s’espera administrar 4 mil dosis. 

L’Ajuntament de Tarragona proposa que el tren-tramvia passi per un nou ramal en ample internacional paral·lel a la N-340. D’aquesta manera es garantiria la intermodalitat i el servei als barris de Ponent. 

Aquest serà l’eix central de les al·legacions que presentarà el consistori al projecte elaborat per la Generalitat. Com altres administracions, l’Ajuntament s’oposa que els tramvies passin per la línia de tren actual que uneix Reus i Tarragona, perquè se saturaria. 

Són algunes de les notícies de l’informatiu d’aquest dimecres de Carrer Major. Escolta’l!

PUBLICITAT